Vertrouwd in de cloud

Missie

De opmars van digitale boekhoud-, kassa- en bevoorradingssystemen, slimme technieken om privacygevoelige informatie te beschermen, werken in de Cloud: de ontwikkelingen op ICT-gebied gaan razendsnel. Bij Cloudstekker begrijpen we als geen ander dat je als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet. We maken het je daarom gemakkelijk, met een overzichtelijk pakket van ICT-diensten. Op maat, met 24/7 ondersteuning, tegen duidelijke kosten.

Vertrouwen


Een tevreden klant die vertrouwt op onze kennis en ervaring. Dat is waar we het bij Cloudstekker voor doen. Als klant kun je ervan op aan dat wij de oplossing kiezen die het beste past bij jouw bedrijf – of het nu gaat om de aanleg van een glasvezelkabel, het bepalen van de bandbreedte van je internetverbinding, of de aanschaf van mobiele telefoons. Gaat er iets kapot, dan regelen wij gratis vervanging. Je kunt bij ons ook rekenen op veilig en stabiel internet, en een optimale beveiliging van je gegevens. De kosten voor onze diensten maken we vooraf inzichtelijk, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Meer lezen ›

Toekomst in de Cloud

Bij Cloudstekker denken we vandaag al na over morgen. Zo zijn we ervan overtuigd dat de Cloud de toekomst heeft. Werken waar en wanneer je maar wilt, oneindig veel opslagruimte voor data en veiliger dan een lokale server: er liggen voor bedrijven enorme kansen in het verschiet. Daarom bieden wij al onze ICT-diensten – van internetverbinding en netwerk tot flexibele werkplekken en telefonie – aan in de Cloud. We delen onze kennis en ervaringen via blogs, seminars en workshops, en gaan met ondernemers in gesprek over wat de Cloud hen te bieden heeft.

Cloudstekker

Cloudstekker is opgericht door twee ondernemers die hun sporen hebben verdiend met het ontwikkelen van ICT-oplossingen voor het bedrijfsleven. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hellevoetsluis, waar ook onze helpdesk en ons business center te vinden zijn. Het team van Cloudstekker telt tien medewerkers, allemaal met dezelfde passie: ICT-diensten ontwikkelen die het leven van ondernemers een stukje gemakkelijker maken. Maak kennis met ons team.

 

 

Meer weten?

Meer weten over Cloudstekker of over werken in de Cloud?

Neem contact met ons op voor een
vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De beveiliging van ons systeem is beter dan ooit

“Wij zijn erg content met Cloudstekker. We nemen sinds vorig jaar bij hen het totaalpakket af– van internetverbinding tot telefonie – en hebben sindsdien geen gedoe meer met de ICT in ons bedrijf. Internet, het wifi-bereik, de telefoons: alles werkt, en de beveiliging van ons systeem is beter dan ooit. Daardoor kunnen we ons nu volledig concentreren op onze cliënten. ”