Voor wie

Voor MKB-bedrijven met ambitie

Wil je voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Moet de ISDN-aansluiting binnenkort vervangen worden? Maak je je wel eens zorgen over de beveiliging van je ICT-systeem tegen cyberdreigingen? Of je nu een advocatenkantoor leidt, voedingsmiddelen produceert of een bouwbedrijf hebt: dit is hét moment om Cloudstekker in te schakelen.

Wij bieden een overzichtelijk pakket ICT-diensten waarmee je professioneel aan de slag kunt. Op maat, met 24/7 ondersteuning, tegen duidelijke kosten. Zodat je geen extra ICT-medewerkers in dienst hoeft te nemen of zelf het wiel moet uitvinden.

Zo houd je extra veel tijd, geld en energie over voor je bedrijf.

 

Meer weten?

Weten wat Cloudstekker kan betekenen voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Altijd bereikbaar

“Als aannemer komen we vaak op locaties waar de wifi en het bereik van onze mobieltjes om te huilen zijn. Toch moeten we met elkaar, en met klanten, blijven communiceren. Als leidinggevende moest ik bij problemen altijd de provider bellen; een hoop gezeur waar ik niet op zat te wachten. Sinds Cloudstekker onze internetverbinding en ons netwerk beheert zijn we altijd bereikbaar. Bijkomend voordeel: via de klantenportal kan ik in de gaten houden of mijn mensen niet meer met hun mobieltje bezig zijn dan met hun werk. Dat komt onze productiviteit ten goede.”