Uw cliënt in beeld

Als goede communicatie de kern van uw vak is wilt u de bereikbaarheid van uw praktijk natuurlijk optimaal geregeld hebben.

Met beeldbellen biedt u uw cliënten en/of collega’s  een nieuwe, snelle, eenvoudige en veilige manier van één-op-één-contact.  Laagdrempelige toegang tot uw praktijk zonder de controle over uw bereikbaarheid te verliezen. U bepaalt hoe, waar en wanneer u  bereikbaar bent voor cliënten en collega’s.

Psychologie in de praktijk

Bereikbaar zijn hoe, waar en wanneer u dat wilt zonder het contact met de cliënten te verliezen. Door het toevoegen van een beeldbelconsult naast het traditionele praktijk- of telefonisch consult biedt u uw cliënten een extra laagdrempelige en persoonlijke manier om met uw praktijk in contact te treden. Laagdrempelig want geen reistijden en complexe techniek. Persoonlijk want ondanks de afstand toch “face-to-face-contact”.

 

Meer weten?

Het integreren van beeldbellen binnen de bereikbaarheid van uw praktijk heeft u veel te bieden, waaronder fiscaal voordeel, een professionele uitstraling, meer inzicht in uw (on)bereikbaarheid enz. Of u nu een praktijk aan huis heeft , op meerdere locaties werkzaam bent of onderdeel uitmaakt van een grotere praktijk, Cloudstekker IP telefonie met beeldbellen heeft specifiek voor psychologen veel voordelen die wij in een gratis whitepaper voor u op een rijtje hebben gezet. 


[icon name=”file-pdf”] PDF (384kb)

Bereikbaarheid als het visitekaartje van uw praktijk.

Gehoord worden begint voor uw cliënten bij de bereikbaarheid van uw praktijk . Laat uw bereikbaarheid het visitekaartje van uw praktijk zijn met Cloudstekker IP telefonie voor psychologen. Naast een oplossing voor geïntegreerd beeldbellen zorgen wij ook voor de optimale bereikbaarheid van uw praktijk.

 

IP Telefonie biedt u:

 • [icon name=”check”]  Bereikbaar op- en bellen met het vaste praktijknummer via een vast- of draadloos telefoontoestel, PC met headset en/of mobiel (Wifi/ /GSM).
 • [icon name=”check”]  Direct inzicht in de bereikbaarheid van uw collega’s en de mogelijkheid om onderling berichten te versturen.
 • [icon name=”check”]  Uitgebreid telefoonboek met Microsoft Outlook en Google integratie.
 • [icon name=”check”]  Mogelijkheid tot het opnemen van gesprekken.
 • [icon name=”check”]  Mogelijkheden om uw cliënten te informeren als u in gesprek bent en eenvoudig een terugbelverzoek achter te laten.
 • [icon name=”check”]  Koppeling met uw cliënteninformatiesysteem, dus gelijk de juiste informatie op uw beeldscherm.
 • [icon name=”check”]  Duidelijk overzicht over wachtrijen en inkomend / uitgaand verkeer voor assistentes en telefonistes.
 • [icon name=”check”]  Geïntegreerd beeldbellen incl. virtuele wachtkamer voor snel persoonlijk contact met cliënten, zorgprofessionals en collega’s.
 • [icon name=”check”]  Uitgebreide management-informatie over uw bereikbaarheid.

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden

Beeldbellen biedt psychologen de mogelijkheid om hun dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Door de mogelijkheid van beeldbellen toe te voegen aan het traditionele praktijk- of telefonische consult maakt u het gesprek niet alleen persoonlijker maar krijgt u ook extra non-verbale informatie over uw client. Beeldbellen maakt het mogelijk om op een laagdrempelige manier een eerste kennismakings- of intakegesprek te voeren.

Voor een hulpzoekende kan het prettig zijn om in zijn of haar vertrouwde omgeving de eerste stap te zetten. Zo neemt u  als psycholoog direct drempels weg. Met het aanbieden van een beeldconsult bereikt u een groep cliënten die zich anders misschien niet gemeld zouden hebben. Met Cloudstekker IP telefonie voert u naast gesprekken met cliënten ook eenvoudig individuele- of groepsgesprekken met eventuele collega’s.

U ben toch niet gek!

Als psycholoog dringt u graag door tot de kern van de zaak en laat u zich niet door mooie praatjes om de tuin leiden. Daarom bieden wij u de volgende zekerheden zodat u met een gerust hart kunt kijken of beeldbellen voor u van toegevoegde waarde is.

Voordelen

 • [icon name=”check”]  Eenvoudig, snel en veilig!
 • [icon name=”check”]  Een therapiegesprek opzetten via telefoon, chat en/of beeldbellen.
 • [icon name=”check”]  Ook geschikt voor groepstherapie.
 • [icon name=”check”]  Web-gebaseerd, dus geen externe software nodig.
 • [icon name=”check”]  Met wachtkamer, zodat je volledig in controle bent over je call.
 • [icon name=”check”]  Eenvoudig scherm en documenten delen.
 • [icon name=”check”]  Eenvoudig sessie’s opnemen om later terug te kijken.
 • [icon name=”check”]  Maandelijks opzegbaar.

 

Cloudstekker beeldbellen voor psychologen zelf proberen?

Nieuwsgierig geworden wat IP telefonie en beeldbellen voor uw praktijk kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een beeldbeladviesgesprek met een van onze adviseurs en ervaar direct de kracht van beeldbellen.

Ja, ik wil de kracht van beeldbellen zelf ervaren.

Nodig mij uit voor een beeldbeladviesgesprek op onderstaand email adres.

  *Alle velden zijn verplicht